Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A Tabletem összevissza csinál...

A Tabletem összevissza csinál minden félét mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nekem van egy Lenovo márkájú tabletem, Csakhogy akár be van kapcsolva akár nincs lemerül, még akkor is ha semmisem fut,Bekapcsol alkalmazást amit éppen nem is tudhatna bekapcsolnia, Nem bírja a 3D-s játékokat, Folyamatossan szaggat, Mit tegyek? Valami el van állítva? Vagy vigyük szervízbe?
2019. aug. 19. 18:26
 1/1 Mr. V. ***** válasza:

Valószínűleg vírusos, az szokott a háttérben dolgozni, de a play is!

Ha rootolt, akkor a play letiltását kéne eszközölni első körben, majd egy víruskeresést (Malwarebytes ajánlott) és egy 3C process monitor (task manager) segítségével megnézni, hogy mi az ami fut a háttérben, az pontosan milyen program, mennyi erőforrást használ és hol található.

Ha nem ismered a programot, nem tudod mire való (és csak a felhasználói programok listáját nézed), akkor simán le tudod fagyasztani (tiltani), vagy akár el is távolíthatod, hiszen nem a rendszer része és nem tudod hogy került oda.

A márka nem jelenti azt, hogy teljesítményre tudnia is kell valamit. Nekem is van 2 is, ám amelyik az adatai alapján gyorsabb, az fele olyan gyors a másikhoz képest és nem derül ki, hogy miért.

2019. aug. 19. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!