Hogy kell tárolni a fülhallgatót, hogy ne menjen tönkre?
A titok nyitja: jó minőségűt kell venni.
A fülhallgatóknak nincs semmi speciális tárolási igénye, nem romlandó. Persze az extrém körülmények semminek se tesznek jót, az embernek se: tűző napon, esőben, vízben, nagy szárazságban tárolva/használva minden hamarabb tönkremegy.
A titok nyitja:
Egyszer kell venni egy jobb minosegut, dragabbat.
Most ha belegondolsz, tegyuk fel veszel egy 1500ft-osat tonkre megy 1 honap utan, vehetsz egy masikat az is tonkremegy ennyi ido utan es igy tovabb...hosszabb tavra jobban megeri egy dragabb, tartosabb + meg garancia is jar ra ha esetleg meghalna kozben.
Regebben en is veszegettem az 1500-8000ft kozotti fulhallgatokat es soha nem birtak ki egy evet sem. Tavalyelott vettem egy egy markasabb bluetoothos fulhallgatot es mai napig semmi baja pedig rendesen nyuzom, nem azt mondom, hogy a legjobb vetel volt, es ha vezetekest vettem volna kb. 10ezer forintot sporoltam volna, de meg mindig jobban jartam igy, mintha 12 honap alatt 9 8000ft-osat vettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!