Bluetooth hangszóró alapértelmezett hang eszközként, hogyan állítható be Android 9-en?
Kicsit részletesebben leírom mi is a gondom.
Adott egy Bluetooth-os fülhallgató amit eddig egy 7-es Androidos telefonnal használtam. Amikor rá nyomtam az értesítési sávnál hogy be legyen kapcsolva a Bluetooth, azonnal kapcsolódott és azon keresztül szólt minden.
Sajnos a 9-es Androidos telefonnál már nem ez a helyzet, ezen csak a média tartalmak szólnak és ezek csak akkor miután a Bluetooth bekapcsolás után a beállításokban a hang menü alatt kiválasztom miről szóljon a hang. Természetesen ha kikapcsolom a fülhallgatót vagy kikapcsolom a Bluetooth-t mindent csinálhatok újra.
Ebből adódik a kérdés hogy hol tudom beállítani hogy ha be van kapcsolva a Bluetooth és a fülhallgató is akkor az legyen az "elsődleges" hang kimenet?
A válaszokat előre is köszönöm
Ha végképp nem bírod megoldani (még a telefon gyári visszaállításával sem), láttam múltkor többféle BT-alkalmazást, miután először is widgetet kerestem, amivel a képernyőn tudom kapcsolni ki-be.
Amellett láttam olyanokat is, ami különféle beállítások megjegyzését is szolgálja, vagy egyéb automatizmusokat, de ezeket alaposabban nem teszteltem, illetve egyelőre befejeztem kísérletezést, míg várok egy kínai rendelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!