Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen laptopok felelnének...

Milyen laptopok felelnének meg erre a célra?

Figyelt kérdés
Rajzolni és animálni szoktam, csak 2D-ben, viszont videót is szoktam vágni. Eddig asztaligépet használtam, viszont most úgy alakult hogy sokat kell mászkálnom A és B között, ez pedig nem kis idő és szeretnék egy laptopot, amivel akár út közben, akár máshol tudnék rajzolni, videót vágni, esetleg játszani. Milyen laptop felelne meg erre a célra szerintetek? Az sem lenne hátrány, hogyha lenne olyan toll amivel kompatibilis, hogy ne kelljen a digitáblát is vinnem rajzoláshoz.
2019. aug. 8. 14:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Rendben!

Ár kB?

2019. aug. 8. 14:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Olyan 250-450 között (ft-ban értve).
2019. aug. 8. 15:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam egy olcsóbb ipad-en is, de nagyon húz a szívem egy laptophoz, vagy legalább a windows-hoz :D Az se baj, ha nem lenne rajta oprendszer, van telepítőm hozzá.
2019. aug. 8. 15:30
 4/9 anonim ***** válasza:
2019. aug. 8. 19:06
 5/9 anonim ***** válasza:
2019. aug. 8. 19:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyébként itt az összes jó, ha nem tetszene amit linkeltem.

[link]

2019. aug. 8. 19:21
 7/9 A kérdező kommentje:

Szóval egy Predator laptopot gondolsz könnyen hordozhatónak, utazás közben kényelmesen használhatónak és ezzel egy kategóriába hozod az ideapad 330-at, ami kb egy böngésző elindítására elég (mivel a listában amit küldtél, benne van).

Arra én is képes vagyok, hogy megnyomjam az árukeresőn a "Notebook" menüpontot. Főleg olyanoktól vártam volna választ, akik hasonló munkákat végeznek, nem olyanoktól, akik belinkelnek egy kategóriát és meg is tapsolják magukat érte.

2019. aug. 8. 20:05
 8/9 A kérdező kommentje:
A videó meg amit belinkeltél pont ezektől az öntelt majmoktól van. Tök jó.
2019. aug. 8. 20:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Mivel azt írtad, hogy játékra is kell nem értem mi a problémád... De amit te keresel az itt van, de ez nem nagyon való játékra... (kérlek máskor moderáld magad).

[link]

2019. aug. 9. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!