Lehetséges, hogy régebbi típusú lapostévét (plazma) nem tudok konzolra rögzíteni?
Persze, hogy lehetséges.
Most fogalmazhatnék erősebben, de mondjuk úgy, ha nem értesz hozzá, akkor nyilván nem fogod tudni.
Nem olyan nagy kaland ezt magadtól kideríteni. Megnézed, milyen képbemenetek vannak a tévén, mi van a konzolodon, ha van egyforma, örülsz, ha nincs, utánanézel, hol, mennyiért kapsz megfelelő adaptert.
Azért még plazmában is elég régi modell lehet, amin nincs HDMI in.
# 2
Falikonzolra való rögzítés megvan?
He? Játékkonzolra gondoltam. Nem is értettem, miért nem bekötést ír, hanem rögzítést. :D
Így más a képlet.
A plazmatévék nem éppen két grammos jószágok, lehet, hogy a gyártó alapból nem tervezte a falikonzolos rögzítést.
De ha típus megvan, utána lehet nézni.
"nem kell eröltetni a barkácsolást."
Azt szakértelem nélkül tényleg nem, de vannak azért alternatív megoldások, van pár cég, aki vállal egyedi konzol gyártást.
Nem láttam még olyan plazma TV-t (szervizemben sem, vagyis nem csak párat ismerek), aminek ne lettek volna standard rögzítési pontjai.
A forgalmazott konzoloknál pedig megadják a teherbírást, megfelelőt kell venni.
#1 hozzászólásom épp azért fogalmaztam úgy, ahogy, mert azért ekkora tömeg rögzítéséhez nem árt némi szakértelem / tapasztalat, hogy milyen falba, mivel stb.
Nemnemnem, akkor félreérthető volt, a barkácsolást és az erre specializált gyártókat külön értettem.
Persze barkácsban is van ilyen meg olyan, én spec nekilátnék otthon, lévén terhelésre méretezni is tudom és megvan a megfelelő műhely, szerszám háttér is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!