Megvettem a GTA 5-öt XBOX 360-ra, kitöröltem mindent a gépről de így sem megy, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2 cd volt hozzá, az 1.-t kérte, hogy tegyük be, a konzolon valami 450mb szabad hely van. Nem értem miért nem megy ha csak berakom a cd-t. Ha valaki ért ehhez, segítsen, mert én nem tudom.

2019. aug. 2. 18:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Előtte le kell tölteni, magát a játékot, majd utána el kell indítani! Indítsd újra a konzolt, stb. Hátha menni fog, ha nem irány a szervíz!
2019. aug. 2. 18:26
 2/6 Gugu Gabor ***** válasza:
100%
kell hozzá hdd anélkül nem fog menni.
2019. aug. 2. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az a 2 CD önmagában biztosan nem tartalmazta a játékot. Én PC-re vettem meg nem olyan régen, a doboz 7 DVD-t tartalmazott, és ezek telepítése után a telepítő még automatikusan majdnem ugyanennyi anyagot leszedett a netről is frissítések formájában.
2019. aug. 2. 18:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#3-as Szintén pc! Nekem már vagy, 100gb a játék, az ilyen-olyan frissítések miatt! (60ról indultam) Egyébkényt már nem éri meg 360-on tolni, mivel nincs benne egy csomó dlc, meg a kaszinó sem.
2019. aug. 2. 19:37
 5/6 A kérdező kommentje:

kiderült közben, igen, hdd kell

köszi mindenkinek !

2019. aug. 2. 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Leírom egyszer hogyan van azért, ha valakit érdekelne. Szóval a GTAV azon nagyon kevés Xbox 360as játékok közé tartozik ami nem csak több lemezes, de az egyik lemezt kötelező telepíteni. Van egy PLAY és egy INSTALL lemez. Értelemszerűen az Installt kell telepíteni. Fejből nem emlékszem, de akár 7-8GB is lehet. Nem kötelező eredeti HDDre telepíteni, az Xbox támogatja a külső (legalább USB2.0) HDDket is és a Pendriveokat (legalább 1GB, legalább USB2) is. Ha nem akarsz csak emiatt egy HDDt használni (ugyanis megformázza a gép kötelezően Xboxnak), akkor egy USB2es pendrive már évekkel ezelőtt is aprópénzért volt. Akár 32GBosat is vehetsz 2000Ftért amire egy tonna játékot lehet telepíteni. Ha megvan a drive akkor a storage menüben lehet megformázni. Utána be az install lemez amit ha elindítasz akkor csak egy telepítés menüt lehet választani. Egyéb játékoknál (akár a GTAV play lemeznél is) meg beteszed a játékot, rámész az ikonjára a home képernyőn és meg fog jelenni alul, hogy game options. Oda bemész és egy idő után megjelenik az Install opció.

Én személy szerint minden játékot javaslok telepíteni amivel játszol, mert

1, sokkal, de sokkal csendesebb a gép

2, kevésbé melegszik

3, lassabban megy tönkre az olvasó

4, gyorsabban töltenek a játékok és nem fagynak ki lemezolvasási hibával

Csak egy maréknyi játék van amit csak a belső gyári merevlemezre lehet telepíteni, pl a Battlefield 4 és egy játék amit egyáltalán nem lehet telepíteni a Dead or Alive Xtreme 2. Egyéb esetben hacsak nincs install lemez, akkor úgy telepíted az xbox menüből ahogy írtam. Egy játék pár száz megától akár 8 GBig is terjedhet méretben.

2019. aug. 7. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!