Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Orion 5.1 mélyhang hiba miért?

Orion 5.1 mélyhang hiba miért?

Figyelt kérdés

Van egy orion Házimozim (csak az erősítő+mély része)

és nagy nehezen találtam hozzá 9 din/3mm jack kábelt

- most az a baj hogy a mély épp hogy fel van tekerve de már a mély hangszóró majd kiesik a helyéről és nincs szép mély hangja

Miért van ez? (azért jack kábelt vettem mert telóról akartam zenét hallgatni)

(képet küldök ide ha valaki megírja h hogy kell :) )

2019. aug. 2. 14:24
 1/5 A kérdező kommentje:

ilyen a 9 din/3mm jack kábel

[link]

2019. aug. 2. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Rossz hang megy neki, valószínűleg a jobb vagy a bal csatorna direktben, erősítve megy a mélybe. A bekötéseket ellenőrizd, hogy minden hangszóró a megfelelő helyre legyen kötve.
2019. aug. 2. 14:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Csak a mélyet használom, semmi más nincs rákötve ( a kábel meg gyári)

arra gondoltam hogy lehet hogy a kábel nem ehhez való,, csak a csatlakozó olyan de a bekötések nem

más helyeken RCA kábeleket látok mindenféle átalakítókkal

2019. aug. 2. 14:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Rajzot, szervizdoksit kellene nézni hozzá.

Nem azért, mintha anélkül nem lehetne megállapítani dolgokat, de így távolról nem tudom neked megvizsgálni.

Típusszámról pedig nem beszélsz, így esélytelen.

2019. aug. 2. 14:39
 5/5 A kérdező kommentje:

az a baj hogy nincs a tipus ráírva,, de most belenézve,,,, lehet hogy a kábelek zörögnek

egy kis google keresgélés:

ilyen: [link]

2019. aug. 2. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!