Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nagyon sok chiter van a pubg...

Joell kérdése:

Nagyon sok chiter van a pubg ban. Tok jol jatszom pedig. Nem lehet oket kizarni? Jelenteni?

Figyelt kérdés
Igazabol tenyleg tok taktikus es tapasztalt vagyok mar..jatszom...es egyszer csak falon at kilonek..meg olyan lehetetlen szogekbol eszrevesz es egybol kilo akarmien vadelmem es eletem maxon hogy az nem igaz...kicsit igy az elvezhetoseg rovasara megy..mit gondoltok?
2019. júl. 31. 23:54
 1/8 anonim válasza:
57%
1. Nyelvtan könyvet vegyél ! 2. Mire mennél ha kizárnák őket ? Szerinted nem fognak másik acc.-ot venni és megint ezt csinálni ? 3. Ha így lőnek le akkor ne idegeskedj hanem ez annak a jele ,hogy ők nem tudnak játszani csalás nélkűl.
2019. aug. 1. 00:19
 2/8 anonim ***** válasza:
25%

Chiter?

Na jó, kiégtem XD

2019. aug. 1. 01:06
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem erdekel hogy kell irbi.mellesleg gyorsan akarom...annyira gaz hogy valaki fennekad ilyesmin..noljetek mar fel...nemtokmindeggy?? 1est fogok kapni vagy mi??amikor kell irni helyesen akkor irok...probalok.xd dde am meg nagyon nem erdekel..nem az altalanos iskolaban vagyunk..bar tieg lehet igen...akkor viszont soorry..igen is oda kell figyelni mert marikaneni 1est ad az oran

😆😆😆😆.szoval azert koszi a valaszokat...igy is jo statom van..es valoban nincs mas mint elfogadni a tenyt....mivel ok balfekek igy nem maradt mas nekik.....en szabalyosan is jo vagyok...

2019. aug. 1. 01:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak az általánosban kell helyesen írni. És nem is azért mert Marika néni egyest oszt. Elég érdekes mentalitás.

Nem igaz, hogy nem bántja a szemed. De hát mások vagyunk nem de? :D

2019. aug. 1. 02:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehet oket jelenteni, de egyet bannolnak ketto masik fog csalni helyette.

Fogod magad es jatszol kevesbe nepszeru/ jobb vedelemmel ellatott jatekokat. Ott lebyegesen vevesebb a csaló.

2019. aug. 1. 08:22
 6/8 anonim ***** válasza:
lényegesen kevesebb
2019. aug. 1. 09:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A fogalmazásod alapján szerintem te még nagyon az általános iskolás korban vagy.
2019. aug. 1. 15:26
 8/8 Szirty ***** válasza:
100%

"Nem erdekel hogy kell irbi.mellesleg gyorsan akarom...annyira gaz hogy valaki fennekad ilyesmin..noljetek mar fel...nemtokmindeggy??"

Nem, nem tök mindegy. Nagyon nem!

Egyébként nem állítom hogy nincsenek "cheaterek" de akármennyire is úgy gondolod hogy kiválóan játszol, nagy közösségben mindig akad aki sokkal kiválóbban tolja (csalás nélkül) :)

2019. aug. 1. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!