Miért gerjed a hangszóró?

Figyelt kérdés
Van egy 5.1-es hangfal szettem, és a sub-woofer kis idő után elkezd recsegni. Először halkan, aztán egyre hangosabban szól valami kis kerregő hang, ha viszont odaütök neki akkor elhallgat, később viszont újra kezdi. Miért csinálja ezt? Tudok valamit tenni vele hogy ne csinálja, mert felettébb idegesítő? Ha nem szól a zene csak simán be van kapcsolva akkor is hallom ezt a hangot.
2010. júl. 11. 23:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Nezd at a kabeleket. Probalj ne racsapni, hanem finoman piszkald meg a bejovo jel kabeljeit.
2010. júl. 12. 00:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Hali

"ha viszont odaütök neki akkor elhallgat"

Hmm felettébb érdekes megoldás, nézd meg a sub kábelét hátha megtörött / kihúzódott, nem kell egyből verekedni...

Hangrendszer típusa , márkája ?

2010. júl. 12. 06:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a dobozban vmi nem megfelelően van rögzítve, és a frekvencia meg légmozgás, meg miegymás hatására elkezd rezonálni, begerjedni. Akár.
2010. júl. 12. 22:05
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a hozzászólásokat, majd felkutatom a hiba okát. a vezetékeket már megnéztem, szerintem nem azokkal van baj. ...amúgy valami PANDA a típusa -vagy legalábbis ez van ráírva o.O
2010. júl. 12. 23:14
 5/5 A kérdező kommentje:
bocs, a márkája a PANDA :D ...és biztosan valahol keleten készült arra felé, ahol a villogós öngyújtók és társai ;)
2010. júl. 12. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!