Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a televízióról?

Figyelt kérdés

[link]

Arra gondoltam, hogy vásárolok egy új trévét, mert a régit már nem látom a vaksi szememmel rendesen (az 85 cm). Az Árukeresőn keresgéltem, amikor megláttam ezt a modellt. Hatalmas előnye, hogy nem fekete (szürkét vagy fehéret szeretnék), és viszonylag normális áron van (attól tekintsünk el, hogy most nagyonakciós, az árukereső szerint ugyanis már több hónapja ennyi az ára).

Igazából nem kell nekem 4K, úgyis nagyrészt 1080p filmeket/sorozatokat nézek külső HDD-ről, meg esetleg sportközvetítést (azt is ugye inkább online), de ahogy látom, ezzel a képátlóval nem nagyon van kisebb felbontású TV.

A "szakértőket" kérdezném, hogy nincs baj ezzel a márkával (elvileg az egybesült állatokban piacvezető), vagy ezzel a

típussal? Tudom, hogy kínai, de ma már mindent ott gyártanak.

Valamint van-e ezért az árért valami értelmesebb ajánlat? Fontos lenne a színe (szürke vagy fehér), és hogy legyen benne Wi-Fi, mert később tervezek egy NAS-t is összegányolni, hogy arról nézhessük a filmeket.

2019. júl. 29. 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:
2019. júl. 29. 21:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez jó lenne, ha nem lenne fekete. Ronda lenne egy fekete TV a nappalimban.
2019. júl. 29. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!