Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek megéri venni Xbox...

Szerintetek megéri venni Xbox 360-at ha van ps3-am?

Figyelt kérdés
Ugyan abban a szobában lennének, és ugyan arra a TV-re kötném őket. És milyen nagy xbox 360 exlúzív játékcímek vannak?
2010. júl. 11. 20:33
 1/2 A kérdező kommentje:
Ps3-ból még egy másfél éves 80 gb-s ps3 fat-em van.
2010. júl. 11. 20:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Én jól szórakozom vele, ami engem illet mki azt vesz, amit akar, én nem foglalkozom ezzel, hogy ez jobb vagy az jobb.

Nah meg fellehet törni a gépet:D

Én beszállnék szívesen egy ps3al, csak annyi pénzem nincs az egyetemi tanulmányok alatt:)

Van jó pár exclusive cím:

Gears of war 1-2-3 a 1 megjelent pcre is.

Halo széria 1,2,3,odst,reach,wars bár a legutolsó az nem fps

Alan wake

Fable 2-3 az első van pcre is, meg nem 360ra jött ki, de ha jól tudom, akkor elindul azon is.

Viva pinata, hát ez best of...

Dead or alive 4, ez egy verekedős játék

Forza motorsport széria

Splinter cell conviction, ha jól tudom, akkor ez nincs ps3on

Left 4 dead 1-2, ezek sincsenek ps3on

Mass effect 1,2

Metro 2033

Lips

Ninethy-nine-nights 1,2

Prey 1,2

Project gotham racing

Too human

Amit így hírtelen kiválogattam, de írd be a googleban, hogy xbox 360 exclusive game list, aztán lesz ott pár.

Ami engem illet az xbox 360 vs ps3 úgymond vitánál én azokat a játékokat is beleszámítanám, amik megjelentek mind xboxra, mind pcre, viszont nincsenek ps3on, mivel a konzoloknál úgymond exclusive, ha azt nézzük.

2010. júl. 11. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!