Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 5.1-es házimozi rendszerhez...

5.1-es házimozi rendszerhez milyen erősítőt vegyek ami jó minőségű és van rajta USB port amin lejátszható film, zene, stb? .

Figyelt kérdés

Az első/hátsó hangsugárzók névleges teljesítménye 75W, maximális teljesítménye 150W.

A középeső hangsugárzó névleges teljesítménye 80W, maximális teljesítménye 160W.

A mélysugárzó névleges teljesítménye 120W, maximális teljesítménye 240W

Impedancia: Első és Hátsó hangsugárzók esetében 4Ω x 4.

Impedancia: Középső hangsugárzó 4Ω.

Impedancia: Mélysugárzó 3Ω.

Frekvencia átviteli sáv: Első és Hátsó hangsugárzó 145-20kHz.

Frekvencia átviteli sáv: Középső hangsugárzó 145-20kHz. Frekvencia átviteli sáv: Mélysugárzó 35Hz-140Hz.

Érzékenység: Első és Hátsó hangsugárzók 85dB/W/M.

Érzékenység: Középső hangsugárzó 85dB/W/M.

Érzékenység: Mélysugárzó 86dB/W/M

2019. júl. 27. 11:28
 1/1 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem, ha van olyan erősítő ami nekem az adatokból amit fent a kérdésembe leírtam megfelelne akkor olyat keresnék ami nem méreg drága, szóval olyat ami megbízható és jó, de legyen a lehető legolcsóbb.
2019. júl. 27. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!