Ha kichippeltetem a Playstation2-t, akkor nem fog valami minőségi romlás bekövetkezni?
Figyelt kérdés
Most tervezek venni ps2-t. Nem igazán szeretném chippeltetni.. Viszont van 1-2játék amit már régóta nézegetek ps2re és egyszerűen nem lehet itthon beszerezni.
Félek, hogy elromlik, hangosabb lesz, akadozni fog és élvezhetetlen lesz rajta a játékmenet.
2010. júl. 11. 17:27
1/8 anonim válasza:
Szia! Nekem van csippelt ps2om de en igy vettem szoval enmtudom hogy hangosabbe de ugy mondjak hogy igen...hat a csippeles kicsit oli a fejet de tutui jobban megeri ha 2 ev mulva kiveted is mintha a jatekokat vasarolnad...igy sipird toltod le a jatekokat es kesz!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod:) Mennyire hangos így a gép? Egyébként a kérdéses játékok retro "újítások", amelyeket szerintem soha nem lehet kapni Mo-n.. pl. Mario collection :)
2010. júl. 11. 17:44
3/8 anonim válasza:
Egyaltanam nem veszes a hang engem egyaltalan nem zavar annyira sem hangos mint mikor a szamitogep a lemezeket olvassa szoval nincs baj...
4/8 anonim válasza:
Gyakorlatilag semmi sem változik.
Egy hiba fordulhat elö: ha valami baj van a chippel(pl. elromlott vagy rosszul rakták be), akkor nem ismeri fel az írott játékot - ez volt nálam is elöször!
5/8 A kérdező kommentje:
a softmod előnyösebb lenne, mint a chip?
2010. júl. 13. 13:50
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem.
Én a chippet javaslom! ;)
7/8 anonim válasza:
Szia! Elso vagyok en csinaltam ismerosomnek soft modot...sokkal olcsobban megcsinaljak...es a jatekot mikor letoltod annyi az egesz h par masodperces patch-et vegrehajtasz es ugyanugy megy a jatek...te dontsd el h mit akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!