Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha végig játszottatok egy...

Ha végig játszottatok egy játékot azt letörlitek vagy megtartjátok?

Figyelt kérdés

2019. júl. 23. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy napig, két napig vagy egy hétig marad nálam, amíg elengedem, "feldolgozom", hogy vége.
2019. júl. 23. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak akkor törlöm ki, ha kell a hely, vagy valami baj van a játékkal (pl. GTA V állandóan kicrashel, úgyhogy azt letöröltem). Nekem elég lassan tölt le a steam, kb 2MB/s-sel, ami jóval kevesebb az igazi internetes sebességemhez képest, szóval szeretek mindent a gépen tartani, mert egy-egy újraletöltés akár több nap is lehet.
2019. júl. 23. 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
90MB/s-es sebességnél hótmindegy hogy mikor a gépen van-e vagy nem, megnézek egy sorozatrészt és már lent is van
2019. júl. 23. 23:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Korábban letöröltem, mert csak egy 120 gigás SSD-m volt. Most az 500-ason azért elfér még egy kis darabig. Úgyis mostanában minden játékhoz adnak ki valami bónusz pályás dlc-t, és hasonlókat... ezeket érdemes megvárni.

Nameg általában én olyanokkal játszom, amik végigjátszhatatlanok. Kreatív vagy multi játék.

2019. júl. 24. 03:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Megtartom hátha újra játszom majd vele késöbb is.
2019. júl. 24. 06:07
 6/7 he84 ***** válasza:
81%
Én még sose játszottam ki a végéig, ami a Vég sárkány legyőzéséig van elvileg. Azért elvileg, mert még utána ott vannak a Vég szigetek és néhány helyen Vég városok is, legalábbis az 1.9-es verziótól. Én nem törölném ki a sárkány legyőzése után se, részben a Vég városok miatt, részben mert utána is van mit csinálni benne, csak ötletek kellenek hozzá és motíváció. Na meg nem csakis a Vég sárkányhoz eljutni a cél.
2019. júl. 25. 16:16
 7/7 Gofrisütő válasza:
85%
Én két játékkal játszom: Minecraft, UNDERTALE. A Minecraft végigjátszhatatlan, az UNDERTALE pedig többször végigjátszható, szóval...
2021. jan. 1. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!