Huawei Mediaoad T3 10 megéri?
Bocsi, nem okoskodni akartam, csak 2-3 éve volt egy ilyen eset itt Gyakorin, ugyanazt akartam megelőzni! :) Valaki kérdezte, hogy xy típusú telefonnal egy árban milyenek vannak még, amik jók. Nem írta előtte hogy külföldi, én meg forint alapján ajánlottam párat, erre bunkó módon kommentel: "Ja, marhára egy árban vannak!", és elkezdett rájuk 100-120 eurós különbségeket írni. Van véleményem, és tudnék ajánlani, de csak itteni ár alapján, ezért írtam!
Lényegre térve:
150 euró aktuális árfolyamon kb. 50-55 ezer Ft.
Ennyiért valóban az egyik legjobbat nézted, minőségben a Huawei verhetetlen, és specifikáció alapján is az egyik legjobb! Ez utóbbiból viszont nagyon komoly konkurensek is vannak, amik elgondolkoztatják az embert, konkrétan:
Lenovo Tab4 10 ZA2J0041BG : 7000 mAh akkumulátor
Lenovo M10 16GB ZA480023PL : méggyorsabb Qualcomm-processzor, FHD kijelző
Samsung T580 Galaxy Tab A 10.1 Wi-Fi 32GB : 1920 x 1200 pixel kijelző, 32 GB rom, 7300 mAh akkumulátor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!