Miért nem enged internetezni a telefonom?
Figyelt kérdés
Sony Ericsson K610i-m van és amikor netezni próbálok kiírja h Kapcsolódás... ezután pedig Kapcsolódási hiba.Ellenőrizze a beállításokat. További probléma esetén forduljon szolgáltatójához.
én ellenőrzöm a beállításokat de gőzöm sincs hogy mit hogy kell
2010. júl. 11. 11:59
1/5 anonim válasza:
Vodas vagy? milyen internetcsomagot rendeltel meg?
2/5 anonim válasza:
feltoltokartyas vagy elofizus vagy?
3/5 A kérdező kommentje:
pannonos de nem tudom mit rendeltem meg
2010. júl. 11. 14:44
4/5 anonim válasza:
Felhivod a 1220at. Ott egy automata fog jelentkezni. Kivalasztasz egy menupontot es 0gombot megnyomod. Kapcsol egy ugyintezot. Elmondod hogy mi a problema es ott segitenek ez ennyire egyszeru:) (ha vodas lettel volna megtudtam volna irni a beallitasokat de igy nem tudom en is telorol irok)
5/5 anonim válasza:
A pannon ügyfélszolgálattal egy hetet pingpongoztam, mire sikerült netkompatibilissé tenni a telefonomat.
Állítsd be a 3G beállításokat, az APN (Access Point Name, Kapcsolódási pont neve) 'net', a felhasználó, a jelszó (A DNS), minden más üresen marad.
Csak akkor tud kapcsolódni a hálózatra, ha van internetelőfizetésed, ezen én is meglepődtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!