Melyik telefont érdemes megvenni, amivel éjszaka IS jó minőségű képeket/videókat lehet készíteni?
Figyelt kérdés
Nem zárkózom el egyik márka elől sem. Jelenleg Huawei-em van, korábban Samsungjaim voltak. Árban 100-150 ezer forint között szeretnék venni. Fontos, hogy jól lehessen vele fotózni.2019. júl. 19. 13:06
1/5 anonim válasza:
Fotózásra fényképezőgépet kellene vásárolni, éjszakai fotózásra meg végképp.
2/5 anonim válasza:
Fényképezgép, minimum egy aps-c szenzor, meg egy külső vaku sem árt. Mobillal az éjszakai fotózás nem az igazi, akárhány megapixel, meg 2-3 kamera hátul, meg mit tudom én.
3/5 Szirty válasza:
Amelyikben 20 centi átmérőjű a kamera objektív...
4/5 A kérdező kommentje:
Van kamerám is, csak nem szeretném mindenhova magammal cipelni. Arra lettem volna kíváncsi, hogy melyik az a telefon, amivel viszonylag nappal és éjszaka is szép képeket lehet készíteni?!
2019. aug. 1. 16:53
5/5 Laylah válasza:
Samsung S10, de az nem ebben az árkategóriában van. Páromnak van ilyenje, valóban meggyőző képeket tud csinálni sötétben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!