CyanogenMod eltávolítása, telefon visszaállítása?
Van egy Lenovo A2010, amire CyanogenMod-ot telepített az előző gazdája, de jó lenne visszaállítani a gyári állapotot.
Smart Phone Flash Tool programmal próbálnám, de Windows nem látja a kikapcsolt telefon, elvileg ezért:
Többféle drivert telepítettem, bekapcsolt telefonnál a képen látható hibaüzenet nem jelentkezik, van rendes adatkapcsolat.
Másoknak simán megy, a kikapcsolt telefont is felismeri:
https://www.youtube.com/watch?v=lK4YKYZ0eXo
Nekem meg semmi. Ez azért van, mert a CyanogenMod nem engedi? Mit lehet tenni? Unroot kellene, de az hogyan? Köszönöm előre is.
Pontosabban a Windows nem látja a kikapcsolt telefont.
Próbáltam úgyis, hogy bedugás előtt nyomom a Vol+ gombot (egyik videó ajánlása szerint), de csak azt értem el, hogy bekapcsolt a recovery választómenü.
Hogyan másképp telepítettem volna, ahogy a videó is mutatja: download módban.
Nem az a gond, így semmit nem lehet telepíteni (téglát sem), miután a Flash Tool sem "látja" a telefont, nincs kapcsolat.
Úgy értem, hogy a telefon lesz tégla, ha elrontod.
Szerintem nézegess még leírásokat mert valamit rosszul csinálsz.
Ha tudsz angolul érdeme még keresgetni. Bár én arra tippelnék hogy usb kábel/csatlakozó probléma. Vagy rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!