Az utóbbi 10 évben milyen gyakorisággal cseréltetek telefont és mi volt az oka?
Minél többször cserélted annál kisebb százalékban tünik hasznosnak a válasz...
Tehát a csóró, 10 évente cserélő igényteleneknek van igazuk.
Vagy mégsem??
Á, azzal az esetek nagy részében nem kell foglalkozni ezen az oldalon, hogy kinek mennyi a százaléka vagy hány pontot ért mások szerint a válasza - emiatt ne aggódj. Sokan érzelmek alapján pontoznak vagy ha a másik embernek a sajátjától eltérő véleménye van, amiatt is.
Olvastam, hogy volt, aki csak amiatt "pirosozta" le egy válaszoló hozzászólását, mert az illetőnek magas volt a %-a - irigy volt rá.
Szerintem aki ezt a honlapot használja, ezekkel érdemes tisztában lennie, különben azon fogja magát forgatni, hogy mások leértékelték.
Ne aggódjatok, én egyikőtöket sem "pirosoztam", engem pont a sokszínűség érdekel és mindenki válasza hasznos számomra!
Köszi mindenkinek!
2012 ben vettem Nokia 500-at a 2008-as Nokia E51 után, a gps navigávió miatt.
2014-ben ezt követte a Sony Xperia L, mivel olyan programokat használtam amik symbianra nem, csak droidra jöttek ki.
A sony 2016-ra belassult és összeomlott,akkor vetten LG Leont.
Leon a profi még a mai napig haszbálatban van, bár már lassú és viharvert, de amíg bírja marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!