Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az utóbbi 10 évben milyen...

Az utóbbi 10 évben milyen gyakorisággal cseréltetek telefont és mi volt az oka?

Figyelt kérdés
Pl. ellopták, elveszett, elromlott, eltört, ajándékba kaptad, újat-jobbat akartál, stb.

2019. júl. 18. 11:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
Álltalában azért cseréltem mindegyiket,mert elavult...az utóbbi tíz évben körülbelül ötször-hatszor cseréltem kb két évente.
2019. júl. 18. 18:40
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Minél többször cserélted annál kisebb százalékban tünik hasznosnak a válasz...

Tehát a csóró, 10 évente cserélő igényteleneknek van igazuk.

Vagy mégsem??

2019. júl. 18. 21:14
 13/16 A kérdező kommentje:

Á, azzal az esetek nagy részében nem kell foglalkozni ezen az oldalon, hogy kinek mennyi a százaléka vagy hány pontot ért mások szerint a válasza - emiatt ne aggódj. Sokan érzelmek alapján pontoznak vagy ha a másik embernek a sajátjától eltérő véleménye van, amiatt is.

Olvastam, hogy volt, aki csak amiatt "pirosozta" le egy válaszoló hozzászólását, mert az illetőnek magas volt a %-a - irigy volt rá.

Szerintem aki ezt a honlapot használja, ezekkel érdemes tisztában lennie, különben azon fogja magát forgatni, hogy mások leértékelték.

Ne aggódjatok, én egyikőtöket sem "pirosoztam", engem pont a sokszínűség érdekel és mindenki válasza hasznos számomra!

Köszi mindenkinek!

2019. júl. 18. 21:29
 14/16 anonim ***** válasza:
62%
2008 Januárban vettem a Nokia 6234-et, ami 5 és fél évig bírta, 2013 nyarán ment tönkre végleg. Ekkor vettem egy olcsó Telenor R252-t ébresztőnek, meg hogy bármikor el tudjanak érni, de valójában már az első okostelefonomra gyűjtöttem, amire 2015 Májusban jött össze a pénz, Huawei Ascend P7 lett. Le a kalappal a Huawei előtt, 4 évesen még mindig tökéletesen működik, csak már nagyon elavult, jövő hónapban megy a polcra pihenni, ekkor veszem majd meg a Samsung Galaxy A70-et.
2019. júl. 18. 23:01
 15/16 anonim válasza:
69%

2012 ben vettem Nokia 500-at a 2008-as Nokia E51 után, a gps navigávió miatt.

2014-ben ezt követte a Sony Xperia L, mivel olyan programokat használtam amik symbianra nem, csak droidra jöttek ki.

A sony 2016-ra belassult és összeomlott,akkor vetten LG Leont.

Leon a profi még a mai napig haszbálatban van, bár már lassú és viharvert, de amíg bírja marad.

2019. júl. 19. 09:23
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi!
2019. júl. 20. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!