A kompakt telefonok miért mentek ki a divatból?
Nem mentek ki a divatból, lehet kapni újakat is, csak keresni kell. Én most gondolkodom azon, hogy a régi "okostelefonomat" kivágom a francba, pedig van vagy 8 éve és még nagyon butuska okostelefon. De már nyavalyás vacak alkamazással fel van bizsuzva, olyannal, ami nekem nem kell.
Sőt: azon is gondolkodom egy ideje, hogy egyszerűen megszűntetem a mobiltelefont. Senki sem kényszeríthet arra, hogy csakis mobiltelefonnal élehtő az élet. Van vonalasom, veszek újra telefonkártyát és vannak nyílvános fülkék.
Amikor igazán nagy baj van, akkor úgysem érhető el senki, és utána senki nem vállalja a felelősséget, hogy miért nem volt elérhető. Akár vonalasa van, akár mobilja.
Amíg itt olyan kérdések mennek hogy x forintért melyik a legjobb telefon amit lehet venni, addig nem fog változni a helyzet. Sokan csak azért vesznek akármilyen okostelefont, hogy nem szeretnék ha azt mondaná rájuk valaki, hogy nincs jó telefonja.
Szóval nem a tudatosság miatt, hogy szüksége van rá ás kihasználja a készülék nyújtotta tudást, hanem ha már úgyis megvan, akkor játsszunk rajta, fényképezzünk, töltsünk le érdekes dolgokat rá, stb.
Egyre többet tudnak, nagyobb az aksi mérete, nagyobb is a kijelző, a több hardver is megnöveli az egészet. Természetesen gyártanak kompakt okostelefonokat, csak nem olyan sűrűn lehet hallani róla - ilyen pl. Unihertz
Ez a mobil, igazán csak e-bay-en keresztül lehet rendelni, nincsenek a boltok polcain.
3 telefont találtam, amik ilyen szempontból még megfelelőek manapság azáltal, hogy egyben van minden:
- megkapják az Android 9.0-t
- max. 5.2" kijelzőjük van
- min. 3200 mAh akksijuk van
- 4 GB ramjuk van
- nem noname márkák
Ezek pedig: Huawei P10, Honor 9, Caterpillar S61
Sőt, vannak még 6 GB rammal is ilyenek, de azok inkább a noname-tábort erősítik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!