Von le pénzt a kártyáról a mobilom, ha megnézem az egyenlegemet? (x102#)
Figyelt kérdés
a kérdés adott.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Üdv....
2010. júl. 10. 16:45
2/10 A kérdező kommentje:
pedig valami ilyet hallottam :)
2010. júl. 10. 16:53
3/10 anonim válasza:
rosszul hallottad,mert biztosan nem;):)
4/10 A kérdező kommentje:
rendben, megnyugodtam:)
2010. júl. 10. 20:20
5/10 anonim válasza:
Szolgáltató és csomag függő.
Tőlem vonnak.
Mellesleg az is lehet, hogy nem pillanatnyi egyenleget ad meg, hanem előző nap éjfélig felhasználtat.
Tehát még úgy sem lehet tesztelni, hogy egymás után kétszer kérsz egyenleget és a különbözet alapján próbálod eldönteni.
SZERZŐDÉSI feltételekből derül ki egyértelműen.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Szép napot!
2010. júl. 11. 11:27
7/10 anonim válasza:
szerintem nem vonnak. pl.: 6Ft van a kártyádon, és ha holnap is megnézed akkor is annyi lesz.
8/10 A kérdező kommentje:
Értem!
Köszönöm! :)
2010. júl. 11. 15:02
9/10 anonim válasza:
én T-Mobile-os vagyok és mindig azt írja ki amennyi tényleg van rajta éppen, és nem vesz le pénzt, emrt akkor is meg lehet nézni ha csak alig pár Ft van rajta :)
10/10 anonim válasza:
En pont ma toltottem ra penzt, aztan lekerten az egyenelegem es levontak 300Ft-ot erte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!