Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan van T-mobile-nál az...

Hogyan van T-mobile-nál az előfizetés?

Figyelt kérdés
A T-mobile Pulse készülékről lenne szó. Hogyan van az előfizetés? Bemegyek, leteszek az asztalra 13900 forintot és utánna? Hogyan tovább? nem értem... Valaki magyarázza el légyszives!
2010. júl. 10. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
az, amiről beszélsz, az egy éves hűségnyilatkozat aláírásával jár. a készüléket 14 rugóért kapod, de utána havonta fizeted az előfizetés díját stb. (hogy a sim kártya díját tartalmazza-e a 14E, azt nem tudom, meg kell kérdezned)
2010. júl. 10. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Úgy néz ki, hogy bemész megkérdezed, hogy van-e ilyen telefonjuk. Szerintem nem lesz, de ha szerencséd van akkor lesz.

Mondod, hogy szeretnéd részeltre, új előfizetéssel megvásárolni 24 hónap hűségidővel. Ekkor választasz egy havi tarifát, egy készüléket, illetve egy telefonszámot. Ezután leperkálod nekik a 13900 forintot és onnantól minden hónap tizedike környékén küldik neked a telefonszámládat (a választott havidíjtól függően), plusz mellette még külön csekken 9 hónapon át 1330Ft-ot, ami a telefon havi törlesztő részlete. És ennyi.

Az előfizetést 2 évig nem mondhatod le, ha le mondod kemény 30-40 ezreket kell fizetned, mivel felbontottad a hűségnyilatkozatot.

Nekem így volt 2 éve, amikor vettem a telefonom.

2010. júl. 12. 15:00
 3/5 anonim ***** válasza:

ja bocsi, elnéztem, a 13900 a teljes ár. Akkor meg kell kérdezni tőlük, hogy 24 hónapnyi új hűségnyilatkozat aláírásakor egybe is kifizetheted-e a telefont (ekkor 13900), vagy csak részletekben ekkor meg 1330 forint 9 hónapon át havonta, plusz 1930Ft kezdőrészlet.

És akkor van egy két éves hűségnyilatkozatod, amit havonta fizetned kell még pluszba.

2010. júl. 12. 15:05
 4/5 A kérdező kommentje:

milyen tarifák vannak? nem nagyon igazodom ki a veboldalon :S

Tehát akkor bemegyek, kifizetem a 13900Ft-ot és akkor havonta, két évig fizetem a "tarifa" díját?

2010. júl. 12. 15:08
 5/5 anonim ***** válasza:

így van, amennyiben ki lehet egyben fizetni a 13900-at. Ha nem akkor részletekben kell úgy ahogy fentebb leírtam. A tarifa díjak pedig itt vannak:

[link]

Van sokféle. Válassz. oda van írva a havi díj, a percdíj, a havidíj hány százaléka beszélhető le, mennyibe kerül az sms küldés, stb. A legolcsóbb úgy tudom az Eco díjcsomag. Nézd végig őket részletesen le vannak írva.

2010. júl. 12. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!