Szerintetek melyik lenne a legideálisabb?
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni,hogy ezek a telefonok közül melyik lenne a legideálisabb,vagy ha ebben az árkategárióban tudnál mást az jó lenne.Fontos lenne,hogy jobb legyen a kamera,nagy kijelző,WLAN,HSPDA,GPS minenképpen...
iPhone 3G 8GB
Omnia HD
Sony Ericsson Vivaz
X10
HTC Hero,Legend,Touch HD,HD2.
Én az Omnia HD-t tudom ajánlani, mivel nekem az van és meg vagyok vele elégedve...
Remélem, hogy tudtam segíteni..
A minőségével semmi baj nincs.. Minden illeszkedik úgy, ahogy kell.. Bár van egy olyan hibája, mint az Iphone-nak, méghozzá az, hogy a hátuljának az alja gyorsan karcolódik..
A kamerája jó minőségű képeket készít (bár én csak nyújtott 3mpx-ben készítem a képeket 2048*1152, mivel úgy viszonylag gyorsan tölti be a képeket..), bár a 8mpx-ben készült képeket lassabban tölti be..
A videókamerája jó minőségű videót készít, bár ha HD-ban veszek fel valamit, akkor nagyon ritkán olyan, mintha egy kicsit megakadna a videó (de ezt az újabb rom-okban már orvoslták..)..
A wifi és a GPS, ha talál jelet, akkor azt stabilan fogja..
Az előbbinél az Opera Mobile-t használom, ami eléggé gyors.. Sajnos egy hátránya van.. Nem támogatja a flash lejátszást.. :( És sajnos most szűntették be a skyfire böngészőt, így már nem nyílik mód arra, hogy megnyissunk flash tartalmakat.. (természetesen a beépített youtube kliens-sel meg lehet nyitni a youtube videókat..)
A GPS-nél pedig az NDrive nevű navigációs programot használom.. Nekem tetszik..
A telefon gyorsaságával meg vagyok elégedve.. Gyorsan tölt be, például a bekapcsolás után már csinálhatok is amit szeretnék..
A virtuális qwerty billentyűzettel nagyon gyorsan és kényelmesen lehet írni..
A zenelejátszója nagyon jó.. Bár állítólag nem hangos, de nekem nagyon megfelel a hangereje..
A videólejátszó konvertálás nélkül viszi az avi videókat..
Az akku-t általában naponta töltöm.. (Bár nem teszteltem még, de állítólag a folyamatos zenelejátszást 12 óráig, míg a folyamatos videólejátszást 6 óráig bírja..)
Lényegében azthiszem ennyi..
Remélem, hogy tudtam segíteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!