Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Névjegytároló aplikáció...

Névjegytároló aplikáció amelyik androidon és Iphonen is működik?

Figyelt kérdés

Tudnátok nekem olyan tutira megbízható (ingyenes) aplikációt mondani, amelyikben létre lehet hozni egy személyes profilt és abba feltölteni a névjegyadatokat, majd egy másik telefonkészüléken visszatölteni? főleg egy Iphone miatt vagyunk gondban, sehogy nem sikerül az iCloudba bejutni, de ha bejutnánk, akkor is mindegy, az egyik egy idős szülőmnél van és nem igazán tudja ő ezt kezelni, viszont nagyon kellene, mert számcsere lesz. Szal valami egyszerű, átlátható kezeléhetőségű kellene.

köszönöm

2019. júl. 6. 08:20
 1/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

Google Contacts...

Android->Android cserénél gyakorlatilag csak bejelentkezel ugyanazzal a Google accounttal és már át is vannak rakva a névjegyek (persze eleve ott kéne tárolni őket).

Android->iOs cserénél:

[link]

(Ez utóbbit én magam még nem próbáltam)

2019. júl. 6. 08:28
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi, csak sajnos az Iphone esetén nem jutok előre, ott nincs valami másik (SOKKAL egyszerűbb)? nem értem ezeket az Iphones dolgokat :(
2019. júl. 7. 09:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Beállítások->Jelszavak és fiókok. Itt felveszed pl. a Google account-ot, és "bepippantod", hogy szinkronizálja a névjegyeket. Ennél csak bonyolultabb megoldások jutnak eszembe..
2019. júl. 7. 16:37
 4/4 A kérdező kommentje:
értem köszi, próbálkozunk
2019. júl. 7. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!