Milyen androidos telefont ajánlanátok 60-75K között?
Figyelt kérdés
2019. júl. 5. 21:35
1/6 anonim válasza:
ha abból a 30-ból amit eddig ajánlottunk nem tudtál választani, semmmmilllyyyeeeet
2/6 A kérdező kommentje:
nem rád vagyok szerintem kíváncsi, ha nem tudsz értelmeset írni akkor ne is írj semmit, de köszi, hogy benéztél, na csá
2019. júl. 5. 21:56
4/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy az #1-es miről beszél, de ennyiért szerintem az összes érdemleges típus:
Xiaomi Mi 8 Lite
Xiaomi Redmi Note 7
Huawei Mate 20 Lite
Huawei P Smart Z
Honor 8X
Honor Play
Samsung Galaxy A30
Samsung Galaxy A40
Vagy ha esetleg még egy csöppet feljebb mész, de 80 ezer alatt, akkor Samsung Galaxy M30 vagy Xiaomi Mi Max 3 !
5/6 anonim válasza:
Ja, illetve kimaradt véletlenül a Samsung Galaxy M30 !
6/6 anonim válasza:
Xiaomi Redmi 5 plust vettem kb egy éve és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Hasít mint újkorában pedig eléggé hadilábon állok a telókkal. Majdnem pontosan 50 000 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!