Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha a telefon kijelzőjén van...

Ha a telefon kijelzőjén van kép tehát működik, de nincs háttér világítás akkor az tényleg lehet, hogy alaplap hiba?

Figyelt kérdés

2019. júl. 5. 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Vagy bármi lehet.

A led(ek) tönkrement(ek), a csatlakozás oxidos, vagy ilyenek.

2019. júl. 5. 16:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Találtam egy telefont ami pár hetes és azt mondja az illető a szervizben állítólag másik kijelzővel is próbálták és azt mondták alaplap hiba.
2019. júl. 5. 16:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Új telefonnál is előfordul ez?
2019. júl. 5. 16:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Találtam egy ilyen leírást

Backlight IC javítása

A Backlight IC az iPhone kijelzőjének háttérvilágításáért felelős. Ennek meghibásodása esetén azt tapasztalhatjuk, hogy LCD kijelzés van, de nincs megvilágítva a kijelző.

2019. júl. 5. 16:41
 5/7 anonim ***** válasza:

"Találtam egy ilyen leírást"

Ügyes vagy.

De ettől még nem fogod tudni hogy mitől nem fényesedik a kijelződ.

De ha ezt szeretnéd hallani, igen, az alaplapon van minden, tehát ilyen nézőpontból alaplapi hiba.

2019. júl. 6. 09:01
 6/7 A kérdező kommentje:

# 5

Nem az én telefonom,csak hirdetésben találtam elég jó áron,és ott írta a tulaj két szervizben is ezt mondták neki még másik kijelzővel is kipróbálták és állítólag nem az volt a baja,szóval én is ennyit tudok.Ezzel az indíttatással olvastam utána,hogy milyen alaplapi dolog lehet a baja és ezt találtam amit leírtam,és még annyit tudtam meg ez a hiba még szerviz körülmények között is elég macerás a javíthatósága több órát is igénybe vehet.Szóval a lényeg egy pár hetes telefon jó áron ilyen hibával és elgondolkodtam rajta de így már nem biztos.

2019. júl. 6. 12:15
 7/7 anonim ***** válasza:

"pár hetes telefon jó áron ilyen hibával "

Lefordítom: hulladék drágán.

2019. júl. 6. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!