Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5230am nem jelzi ki a...

Nokia 5230am nem jelzi ki a számokat mit csináljak?

Figyelt kérdés
semmi beállitás nicns rá legalábbis nem találtam rá , kaptam egy olyan infót is hogy ne hasznájjak két memóriát egyszerre számok tárolására, beraktam hogy csak simre mentsen számokat és azt jelenitse meg de igyse törént semmi, hiába hivnak nem irja ki a számot, nagyon idegesit már nem tudom mit tehetnék
2010. júl. 10. 07:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Aki téged hív,annak kell bekapcsolni a kijelzést nem neked.
2010. júl. 10. 09:17
 2/4 A kérdező kommentje:
istenem szted ide irnék ha csak ennyi lenne a baj? most muszály spammolnod a hülyeséget ?? istenem...
2010. júl. 10. 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen telóm van. A hanghívás be van kapcsolva, akkor kimondja a hívó nevét, de nem írja ki a számát. Persze csak a telefonkönyvben lévőkét tudja. Igaz, többit nem néztem. Szal nézd meg, mit csinál, ha kikapcsolod a hanghívást.
2010. júl. 12. 00:29
 4/4 anonim ***** válasza:

1. Megpróbáltam választ adni a kérdésedre.

2. A hívószámkijelzés hálózati funkció, így akkor is megjeleníti ha nincs a telefonodban SEHOL elmentve, és akkor is ha a sim-re háromszor, a telefonmemóriában meg hatszor van mentve.

3. Ha nem tetszik a válasz, akkor hagyd figyelmen kívül.

Egyébként hívd fel a szolgáltatód díjmentes ügyfélszolgálati számát, ahelyett hogy a válaszadót pocskondiázod.

Nem írtad le hogy milyen előfizetésed van.

Azt se hogy csak egy valakivel, vagy minden számmal probléma ven-e.

Azt se hogy ez működött-e valaha. vagy épp most történt ez az eset.

A gondolatolvasó klub az nem itt van, és a telefonodba sem lát bele senki. CSak az általad leírtakra tudunk hagyatkozni. Elhiszem hogy ideges vagy, de akkor ne itt vezesd le.

2010. júl. 12. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!