Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem enged belépni az instagram?

Nem enged belépni az instagram?

Figyelt kérdés
Letiltott a facebook még múlt hónapban a nagy tiltásos mizéria alatt. Az instagrammom is össze volt kötve a facem-mal, így az is törlődött. Pár hétre rá minden ismerősöm visszakapta a fiókját, de Én nem. Nem tettem semmi szabálysértőt, a facenak is meglett adva a személyim, tehát már vissza kellett volna kapnom, de nem így lett. Idő közben csináltam új facet, meg instát. A face tökéletesen működik, nincs vele gond. Az instámba viszont csak gépen enged belépni, telefonon nem. Eddig amikor próbáltam belépni az ÚJ fiókba annyit írt ki, hogy tiltva van a profil. Közben meg számítógépen be lehet lépni. Nem értem. Más telefonon betudok lépni, csak a sajátomon nem. Valaki esetleg járt így? Valaki tudna segíteni? :(

2019. júl. 4. 18:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Az igazság az, hogy én inkább bojkottra szólítanék fel minél több face és insta használót. Cukorhegyiéknek elég nagy érvágás lenne, ha elkezdene megcsappanni a felhasználóik száma erre való hivatkozással. Amúgy ha engem tiltana a face, szerintem soha vissza sem térnék rá, keresnék helyette más platformot.
2019. júl. 4. 19:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Én írnék a supportnak.

Amúgy már engem is idegesít, hogy folyton baj van mostanság az FB-vel és az instával is, már alig használom őket, inkább Twitterezek (bár ott is volt hasonló incidens, hogy tömegesen tiltottak le accountokat).

2019. júl. 4. 20:21
 3/3 anonim válasza:
Ugyanez a hiba van nálam is...
2019. okt. 5. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!