Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » El hagytam a feloldó gombot,...

Kibipunk kérdése:

El hagytam a feloldó gombot, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pár napja el hagytam a telefonom fel oldó gombját, persze ujjlenyomattal még működik, de le zárni nem tudom. Valami ötlet?! Jelenleg fogpiszkálót hordok magamnál erre a célra, de kissé kényelmetlen.

2019. júl. 4. 08:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Rendelsz hozzá és kicseréled vagy keresel egy szakembert aki mindezt elvégzi.

De ha ezt nem írom le, akkor nem lehet tudni, vagy mi a gond?

2019. júl. 4. 08:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szeretnék azért fizetni, mert valaki bele pattint egy gombot,külön rendelni hozzá még nem hiszem hogy lehetséges.
2019. júl. 4. 09:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Láttam már kínai oldalakon, de ez típusfüggő.

Nemrég egyik telefonból a másikba "pattintottam" ilyet, amihez az alaplapot is ki kellett építeni, csatlakozókat bontani, vezetékeket leforrasztani, utána vissza mindent. A gombnak volt egy kis hajlékony füle, amivel kívülről kellett befelé fűzni, egy szűk helyre.

Egy botkezű ember szerintem le sem tudná kezelni, műszerészcsipesszel stb.

De ez csak egy kivehető akkus, ragasztásmentes típus volt.

Amelyik telefon össze van ragasztva, netán a kijelzőt kell kiemelni a cseréhez, annál még jobb játék lehet egy ilyen kis "pattintás".

Nem mondom, lehetséges egyszerűbb eset is bizonyára, én sem vagyok telefonszerelő, hogy mindet ismerjem.

De ez ilyen dolog, valaki elkezd gányolni magának és okozhat kárt is, vagy megfizeti egy hozzáértő munkáját, ez szabadon választott.

2019. júl. 4. 11:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Milyen telefon? Vidd be a szervízbe.(nem muszály szakszervízbe) Ott megmondják hogy mennyibe kerülne. Nem lenne szerintem drága.
2019. júl. 4. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!