Samsung galaxy A70-nek tényleg olyan rossz a kamerája?
Azt csak a fanok pletykálják. A buta fiúk. Itt a gyakorin is vannak akik védik a kedvenc telefonmárkájukat.
Bár középkategóriás telefontól ne várj el hiperszuper kamerát, de nagyon jó a kamerája amúgy.
Most kedden végre megjelent a cikk, amiben a Mobilaréna is letesztelte, meg tudod nézni a képeket, a fenti 2 sor 12 MP-ben készült csak, az alsók a 32 MP-esek! Illetve korábban letesztelte már a Mobil Világ is, annak Youtube-videója alatt ott a link, amiből le lehet tölteni a tesztfotókat!
Maga a telefon több szempontból is nagyon szuper, én is ilyet készülök venni, de kissé elbizonytalanodtam, ugyanis számomra is fontos a jó kamera, ezek a képek viszont eléggé határesetek! :/ A nagy felbontás előnyét kihasználva és így ránagyítva jól kivehető minden egyes apró részlet, de a képminőség akkor is jócskán hagy kívánnivalót maga után! Például hiába a részletgazdagság, mégis kb. 50%-os csak a vonalélesség, pixeles szemszögből nézve szerintem egy felskálázott kép hatását kelti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!