Honor 9 telefonon az alapértelmezett időjárás appot szeretném letölteni, hol találom?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy én hülye, egy app szortírozás közben véletlenül kitöröltem az alapértelmezett időjárás appomat, amiből volt a főképernyőn a widget is órával. Ezt nem találom sem az AppGaleryben, sem a Playben. Tud ebben valaki segíteni? Az volt a jó benne, hogy az óra a telefon órájával volt összekötve, így rákattintva rögtön tudtam az ébresztést kezelni stb... Kérlek, ha bármi ötletetek van segítsetek.2019. júl. 3. 09:57
1/7 anonim válasza:
Widgetek között keresd. Home-nál van. Nyomd sokáig a képernyőt (de ne dgy alkalmazást) és ott meg kell jelennie. Én nem tudom Honoron hogy van ez mert még soha nem volt ilyenem. Samsungnál így van. Gondolom Honornál is.
2/7 Wadmalac válasza:
Ebben nem az AccuWeather a gyári app?
3/7 A kérdező kommentje:
Nem a képernyőről töröltem le, hanem az appok közül, így hiába keresem a widgeteknél a főképernyők lenyomva :(
2019. júl. 3. 11:17
4/7 Wadmalac válasza:
A gyári, Honor Store alkalmazásbolt gondolom nem lett törölve.
Ott keress rá a weather alkalmazásra és telepítsd onnan vissza.
5/7 A kérdező kommentje:
Nincs az HonorAppGaleryben sem.
2019. júl. 3. 13:58
6/7 anonim válasza:
Akkor csinálj gyári visszaállítást.
7/7 Wadmalac válasza:
Ez elvileg az eredeti Huawei weather app a Mate 20-ról, szerintem ugyanaz lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!