Van egy ilyen “féloldalas” bluetoothos fülesem. Ilyet gyakran lehet latni az emberek fülében? :D
Nem látok valami sokat, szóval ilyen részleteket már nem. Anyám beszólt h ezzel úgy nézek ki mint vmi titkárnő, és azota kb nem mertem hasznalni :/ vajon mennyire szokas az, hogy az emberek utcan ilyet használnak zenehallgatáshoz?
Én max jármuvon szoktam zenethallgatni, utcan nem merek, mert kellenek a fuleim,. Sok atszalassal utazok de viszonylag rovid tavokat. Szivem szerint nem pakolnam el mindig meg vennem elo... mondjuk a beszolas ota kajak elo se mertem venni :(
Lehet kicsit furan hangzik ez az egesz, de info az utcan nem jut el hozzam errol, szoval full elbizonytalanodtam. Nem szeretnem h furan nezzenek ram.... amirol raadasul szinten nem tudnek ugye, csak szenvednek h vajon furan neznek e ram 😂
Koszi, hogy irtal.
Nem pont ez, de kb tok igy nez ki.
Vagy ha ilyet nem, akkor milyen fulest hasznalnak az emberek (fiatalok)? :D
Vannak, akik ilyennel járnak az utcán, hipermarketekben stb. és "magukban beszélnek", alapvetően semmi különös nincs ebben, már manapság. Még akkor sem, ha épp nem beszél senkivel.
Hallásjavító készülékek is léteznek hasonló formában, így már az sem egyértelmű, hogy valakinek mi van a fülében és miért.
Arról volt már itt vita, hogy az önmagában beszélést gáznak tartja valaki vagy sem, ezt már embere válogatja.
Viszont zenét hallgatni féloldalon egyszerűen borzasztó, el sem tudnám viselni.
Ez arra való, hogy a kocsiban vezetés közben telefonálj vele.
Ezen kívül a "fontos emberek" szoktak ilyet használni, akik non-stop telefonálnak.
Zenehallgatásra nem ajánlom, mert csak egy füles és a hangminősége sem valami jó (beszédre van tervezve, nem zenére).
Nagyon köszönöm, hogy írtatok! :)
Ahogy látom, nem lenne jó választás praktikusság és “kinézet” szempontjából sem, mármint nem az a fiataloknak való darab, így értem a kinézetet :D
Az ilyen “nyakbaakasztós -zsinóros (nem tudom hogy hivjak ezeket hivatalosan), jobban passzolna szerintetek?
Nem csak "fontos emberek" használják, hanem bárki, akinek munka közben szüksége van mindkét kezére.
Kollégámat folyton idegesítette, hogy ezen beszélek. Engem meg az idegesített, hogy akárhányszor hívták, vagy abbahagyta amit csinált, vagy a vállával fogta a telefont a füléhez, akár egy létra tetején állva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!