Milyen érintőképernyős mobilt ajánlanátok?
Ez a telefon jó lehet? A régi nyomógombos "butamobilom" megadja magát lassan, bár bőven megszolgálta az árát. Hasonlót már nem szeretnék, viszont továbbra is feltöltőkártyás szeretnék maradni. Internetezni nem szeretnék mobilon, és a többi ezerféle opció sem érdekel. Hívásindítás/fogadás, SMS, esetleg egy-két fotó készítése. És ne egy hónapig bírja, ennyi az elvárásom.
Köszönöm szépen! Esetleg konkrét ötlet?
Ez is tetszik:
Most egy Nokia 2700 van - butamobil. Ennek ellenére 2005 húsvétja óta használom. Szinte hihetetlen. 2 éve cseréltem aksit, mert felpúposodott, tönkrement. Egyébként semmi baja. Csak azért már szeretnék egy picivel modernebbet.
Nekem is van egy 2008-as működő Nokiám, bár évek óta nem használom (csak feltöltöttem és bekapcsoltam nemrég).
Ez a Nokia, amit linkeltél, már sokkal jobb választásnak tűnik. Jobb és olcsóbb is. Én megvenném a helyedben. Persze a helyén kell kezelni.
Majd rágd át a leírását, az Android nagyon sokat tud.
Köszönöm még egyszer!
Szerintem is jó lesz, nem keresgélek tovább, következő fizumból veszek egyet. Majd írok Neked, ha nem gond - akár privátban - hogy bevált-e.
Kérni is akartam :)
Örülök, hogy segíthettem. Amúgy vannak róla tesztvideók a neten, főleg angolul, és dicsérik. El ne fogyjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!