Miert irja ki ezt?
Figyelt kérdés
Fel akarom tölteni online a telekom oldalon a telom, es azt irja hogy "Telekomhoz nem tartozok ez a szam" hogy lehet ezt helyre hozni?2019. jún. 27. 06:08
2/4 A kérdező kommentje:
Adategyeztetést csinaltam pedig
2019. jún. 27. 09:10
3/4 anonim válasza:
Ma 2 dominot akartunk feltölteni, de mi is ezt az üzenetet kaptuk. Ellenőriztem még 2 számot a családban, ugyan az a helyzet. Írtam a telekomnak hibajelentést. Majd jövök a válaszukkal.
4/4 anonim válasza:
Megérkezett a válasz és most valóban működik.
"Tájékoztatjuk, hogy sajnos Domino egyenlegfeltöltés rendszereinkben nehézségek adódtak, így nem lehetséges a feltöltés Telekom Alkalmazáson keresztül csakis Online felületünkön 8:00 és 20:00 óra között. Valamint Bankautómaták, illetve SMS-ben tud még egyenleget feltölteni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!