Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fém vagy műanyag hátlap?

Fém vagy műanyag hátlap?

Figyelt kérdés
Vettem egy telefont, aminek több forrás szerint fém hátlapja van, de én mégsem vagyok erről meggyőződve, mert általában meleg tapintású. Hogy lehetne ezt eldönteni? Amúgy Honor 7A. A gyártóval kapcsolatban nem kérek véleményt.
2019. jún. 24. 23:50
 1/8 anonim ***** válasza:
"mert általában meleg tapintású" - igen, mert minden processzor minimálisan melegszik a használattól, a fém meg jól vezeti a hőt... szóval nem tudom, de a meleg tapintás semmiképp nem zárja ki a fémet!
2019. jún. 24. 23:59
 2/8 anonim ***** válasza:

"Rendkívül egyszerű, de kellemes megjelenésű készülék a Honor 7A, a hátlapra jutott némi fém, egyébként jó minőségű műanyag és természetesen üveg alkotja a borítást"

(mobilarena)

2019. jún. 25. 03:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk én mobilarénában nem bíznék, komcsi banda az egész, nyalják a Huawei s ggét! Még a nevüket is a phonearena-ról lopták.

Phonearena azt írja, hogy műanyag a hátlap! Én nekik hiszek.

[link] A design sorban Back: Plastic

2019. jún. 25. 07:45
 4/8 A kérdező kommentje:

#1: Ha nem használom, akkor sem hűvös, ha így érthetőbb

#2: Olvastam. Nem azt kérdeztem, hogy hol mit írnak, itt van a kezemben. A GSM Aréna szerint is fém. Talán van kelet-európai műanyag változat is? 🙂

#3: Nagyon műanyag a tűnik, bár a prémium szegmensből is kezd eltűnni a fém, még üveg sincs mindig.

2019. jún. 25. 09:33
 5/8 anonim ***** válasza:

"Nem azt kérdeztem, hogy hol mit írnak, itt van a kezemben"

Ja, ott van a kezedben, mégsem tudod eldönteni, az írásnak meg nem hiszel! Akkor mégis mit akarsz, milyen bizonyítékot a hátlap anyagával kapcsolatban??? Vagy miért nem hiszel az írásnak? A tesztelőknek szerinted mégis miért lenne érdekük elferdíteni a valóságot?

2019. jún. 25. 19:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Ezelőtt egy Samsung Galaxy A3 telefonom volt, annak hűvösebb a tapintása, bár nem ilyen kánikulában néztem, és most hűtőm sincs, hogy kipróbáljam... Na jó, maradjunk a fémben egyelőre. Kösz mindenkinek.
2019. jún. 25. 22:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Igazából nem az érdekelt, hogy az adott telefon fém, vagy műanyag, hanem hogy létezik-e olyan módszer, amivel ezt ki lehetne deríteni... vagy marad a tapintás?
2019. jún. 26. 22:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Az ügyfélszolgálat nem meglepő módon azt írta, hogy műanyag. Ezek szerint talán létezik fém változat valahol Ázsiában, mert ott ennek a dupla kamerás változatát forgalmazzák, igaz, 3 helyett esetleg csak 2 GB RAM-mal, és 32 helyett 16 GB háttértárral. Minden egyszerre már túl drága lenne...
2019. júl. 6. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!