Fém vagy műanyag hátlap?
"Rendkívül egyszerű, de kellemes megjelenésű készülék a Honor 7A, a hátlapra jutott némi fém, egyébként jó minőségű műanyag és természetesen üveg alkotja a borítást"
(mobilarena)
Mondjuk én mobilarénában nem bíznék, komcsi banda az egész, nyalják a Huawei s ggét! Még a nevüket is a phonearena-ról lopták.
Phonearena azt írja, hogy műanyag a hátlap! Én nekik hiszek.
[link] A design sorban Back: Plastic
#1: Ha nem használom, akkor sem hűvös, ha így érthetőbb
#2: Olvastam. Nem azt kérdeztem, hogy hol mit írnak, itt van a kezemben. A GSM Aréna szerint is fém. Talán van kelet-európai műanyag változat is? 🙂
#3: Nagyon műanyag a tűnik, bár a prémium szegmensből is kezd eltűnni a fém, még üveg sincs mindig.
"Nem azt kérdeztem, hogy hol mit írnak, itt van a kezemben"
Ja, ott van a kezedben, mégsem tudod eldönteni, az írásnak meg nem hiszel! Akkor mégis mit akarsz, milyen bizonyítékot a hátlap anyagával kapcsolatban??? Vagy miért nem hiszel az írásnak? A tesztelőknek szerinted mégis miért lenne érdekük elferdíteni a valóságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!