Samsung Galaxy A70?
Nekem ilyen van, kb. 2 hetes, nagyon jó, az akksi ideje is, nálam másfél napot megy egy töltéssel, gyorstöltője van. Nekem mondjuk az a baj, hogy maga a töltő kábel mindkét vége USB C, tehát nem tudod gépre kötni meg nem tudod más adapterbe beledugni ami USB A jellemzően, ergo egy másik töltőt kell hozzá vennem pluszban, kell egy a munkahelyemre is.
Sok beállítás van rajta, nagyon jól testre lehet szabni, gyors, nagy a kijelző.
Nekem egy gondom van vele, hogy beszélgetés közben sokszor kiold a képernyő és hát hagy ne mondjam miféle műveleteket végrehajtok akkor a fülemmel, de ez minden Samsungnál ilyen. Ettől eltekintve meg vagyok vele elégedve.
Tökéletes választás, én is ilyet fogok venni, és itt Gyakorin is többször ajánlottam már, ha valakinek belefér a keretébe, szerintem az egyik legjobb telefon 130 ezer Ft alatt, és ráadásul ár-érték arányban is szuper, mert specifikáció alapján akár 170 ezret is simán megérne!
iPhone-ok csak vagy használtan vannak ennyiért, vagy régebbi típusok, Asus-ból sincsenek olyanok, amik ennyiért toplistások lennének, talán az egyetlen igazi vetélytárs a Xiaomi Mi 9-es széria, amikben ugyan sokkal jobb processzorok vannak, de összességében nálam például a kamera, a tárhely bővíthetőségének hiánya, és a gyengébb akksi miatt felejtősek, kérdés lenne ugyan, hogy ezekből mik fontosak Neked, de ne legyen kérdés, hiszen a Galaxy A70 tényleg nagyon szuper, csak ajánlani tudom, vedd meg bátran!
Találtam egy smart screen lock appot, ezzel le lehet zárni a kijelzőt telózás közben.
A telefon amúgy tényleg nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!