Samsung Galaxy A70?

Figyelt kérdés
Új telefont akarok venni júniusban és ez egy ideális opciónak tűnik, de emellett az iphone-ok, asus és egyéb telefonok is vannak ebben az árkategóriában és nem tudom mennyire jó választás. Szerintetek mennyire jó ez a telefon illetve jobb/rosszabb mint más?

2019. jún. 23. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
iphone 100k körül csak használtan van, nem értem miért említetted meg :D
2019. jún. 23. 20:24
 2/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
79%

Nekem ilyen van, kb. 2 hetes, nagyon jó, az akksi ideje is, nálam másfél napot megy egy töltéssel, gyorstöltője van. Nekem mondjuk az a baj, hogy maga a töltő kábel mindkét vége USB C, tehát nem tudod gépre kötni meg nem tudod más adapterbe beledugni ami USB A jellemzően, ergo egy másik töltőt kell hozzá vennem pluszban, kell egy a munkahelyemre is.

Sok beállítás van rajta, nagyon jól testre lehet szabni, gyors, nagy a kijelző.

Nekem egy gondom van vele, hogy beszélgetés közben sokszor kiold a képernyő és hát hagy ne mondjam miféle műveleteket végrehajtok akkor a fülemmel, de ez minden Samsungnál ilyen. Ettől eltekintve meg vagyok vele elégedve.

2019. jún. 23. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
A70 egy tökéletesre sikerült közép-felső kategóriás telefon.
2019. jún. 23. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

Tökéletes választás, én is ilyet fogok venni, és itt Gyakorin is többször ajánlottam már, ha valakinek belefér a keretébe, szerintem az egyik legjobb telefon 130 ezer Ft alatt, és ráadásul ár-érték arányban is szuper, mert specifikáció alapján akár 170 ezret is simán megérne!

iPhone-ok csak vagy használtan vannak ennyiért, vagy régebbi típusok, Asus-ból sincsenek olyanok, amik ennyiért toplistások lennének, talán az egyetlen igazi vetélytárs a Xiaomi Mi 9-es széria, amikben ugyan sokkal jobb processzorok vannak, de összességében nálam például a kamera, a tárhely bővíthetőségének hiánya, és a gyengébb akksi miatt felejtősek, kérdés lenne ugyan, hogy ezekből mik fontosak Neked, de ne legyen kérdés, hiszen a Galaxy A70 tényleg nagyon szuper, csak ajánlani tudom, vedd meg bátran!

2019. jún. 24. 08:27
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
50%

Találtam egy smart screen lock appot, ezzel le lehet zárni a kijelzőt telózás közben.

A telefon amúgy tényleg nagyon jó.

2019. jún. 24. 12:45
 6/6 A kérdező kommentje:
#2 és #4 köszönöm a bővebb kifejtést, de a többieknek is a választ :)
2019. jún. 24. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!