Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha váltok telekomnál előfizeté...

Ha váltok telekomnál előfizetésre, kb mennyi lehet az előleg amit fizetnem kell?

Figyelt kérdés

Apám nevén van a telefonszámla, nem rég óta vagyok 18, és domino feltöltőkártyás.

Most át akarjuk íratni a nevemre a számlát, és előfizetésre váltani, 2 év hűséggel + telefon részletfizetéssel, a kettő együtt kb 9 ezer ft lesz havonta.

Mennyi lehet az előleg amit majd ki kell fizetnem mielőtt átveszem? Mivel nekem ez első előfizetésem lesz ezért csinálnak fizetőképesség vizsgálatot. A 4500 ft-os átíráson kívül.

2019. jún. 23. 16:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Sok mindentől függ,a Telekom oldalán találsz egy online chatet és tudsz írni valós időben egy kollégával ők okosabbak lesznek mint, hogy itt írnak neked egy "kB" összeget.

2019. jún. 23. 23:11
 2/3 anonim válasza:
Nekem 170 volt az előleg amit bekértek. Innentől kezdve értelmét veszíti a részletfizetés. Úgyhogy megtanultam nélkülözni...
2019. aug. 8. 22:57
 3/3 A kérdező kommentje:

Fúú...elég rosszul jártál akkor.

Én mai napig nem értem, hogy jött ki, mert végül 55 ezer ft lett, cserébe egy évig havonta csak 4200-at fizetek.

2019. aug. 9. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!