IOS 10-en hogy lehet beállítani, hogy a bejövő hívásokból a rejtett telefonszámokat automatikusan elutasítsa?
Figyelt kérdés
2019. jún. 20. 22:52
1/4 anonim válasza:
Meg ios 12 n sem lehet beállítani. Ha csak nem úgy érted, hogy a tiltott számokat. Mondjuk azokat eleve tiltja.
2/4 anonim válasza:
Nagyon-nagyon szomorú, de ha magánszámon hív valaki (hívószáma nem jelenik meg a kijelzőn egyáltalán), azt nem lehet letiltani. Olyan kényszermegoldás lehet, hogy a "ne zavarjanak" funkcióval csak a telefonkönyvben szereplő számokat engedélyezni, többit blokkolni, akkor a telefonkönyvben nem szereplők még hívószámuk elküldése esetén sem tudnak hívni, de elvileg ekkor a magánszámos hívásokat is elutasítja.
4/4 anonim válasza:
A téma engem is érdekelt régebben, ezek a "meghatározott számú nullával hozzak létre kontaktot és utána ezt blokkoljam" módszer nem segített, sajnos.
Az, hogy youtube-n mit mutatnak be, nem tudom, szóban az angolt nem értem, feliratot olvasni nem tudok sajnos, de ha bármilyen működő módszer van erre, az nagyon érdekelne engem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!