Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IOS 10-en hogy lehet beállítan...

IOS 10-en hogy lehet beállítani, hogy a bejövő hívásokból a rejtett telefonszámokat automatikusan elutasítsa?

Figyelt kérdés
2019. jún. 20. 22:52
 1/4 anonim válasza:
Meg ios 12 n sem lehet beállítani. Ha csak nem úgy érted, hogy a tiltott számokat. Mondjuk azokat eleve tiltja.
2019. jún. 20. 23:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon-nagyon szomorú, de ha magánszámon hív valaki (hívószáma nem jelenik meg a kijelzőn egyáltalán), azt nem lehet letiltani. Olyan kényszermegoldás lehet, hogy a "ne zavarjanak" funkcióval csak a telefonkönyvben szereplő számokat engedélyezni, többit blokkolni, akkor a telefonkönyvben nem szereplők még hívószámuk elküldése esetén sem tudnak hívni, de elvileg ekkor a magánszámos hívásokat is elutasítja.
2019. jún. 21. 06:48
 3/4 anonim ***** válasza:
2019. jún. 21. 10:02
 4/4 anonim ***** válasza:

A téma engem is érdekelt régebben, ezek a "meghatározott számú nullával hozzak létre kontaktot és utána ezt blokkoljam" módszer nem segített, sajnos.

Az, hogy youtube-n mit mutatnak be, nem tudom, szóban az angolt nem értem, feliratot olvasni nem tudok sajnos, de ha bármilyen működő módszer van erre, az nagyon érdekelne engem is.

2019. jún. 21. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!