Miota tiltot vasarnap a facebook, azota egyáltalan nem
tudom használni a facebook, messenger, instagram
alkalmazást. Iphone telefonom van, valaki járt még így?
Mit lehet evvel csinálni, hogy újra használni tudjam?
Figyelt kérdés
#Facebook le tiltott#instagram le tiltott
2019. jún. 19. 23:36
1/9 KIssViragAnna2005 válasza:
Balázs ki a kukába a telefont és vegyél egy újat. Velem is ez volt nekem használt.
2019. jún. 19. 23:55
2/9 A kérdező kommentje:
Persze majd kidobom nem?🤨
2019. jún. 20. 00:02
3/9 anonim válasza:
Örülj neki hogy nem kell facebookozni, így lesz agy csomó szabadidőd, amit értelmes dolgokra fordíthatsz.
Egyébként ha fizetős lenne a face, rögtön nem siratnák annyira.
Az emberek szeretik az ingyenes dolgokat, akkor is ha az nem válik hasznukra.
2019. jún. 20. 00:25
4/9 anonim válasza:
Nem kaptál véletlenül előző nap(okban) Messenger-en egy akcentusos körlevelet? A Tech 2 is írja, hogy a Facebook elkezdte egyre több magyar felhasználó fiókját törölni vagy tiltani, Mark Zuckerberg-ék viszont kijelentették, nem Ők állnak a háttérben, hanem ez valami vírus lehet!
2019. jún. 20. 00:59
5/9 anonim válasza:
Úristenem, ennyi értelmetlen választ.
A Facebook régebben elkezdte az inaktív fiókok törlését, és egy hiba csúszott be az algoritmusba, ami ezt végzi, így rengetek Facebook fiókot töröltek VILÁGSZERTE. Olyat tudsz csinálni, hogy ellenőrízteted magad: elküldöd a Facebooknak a személyigazolvány mindkét oldaláról készített fotókat. Ha valamilyen adat nem egyezik meg a fiókodban megadottakkal, nem fogják visszaállítani. És egyébként a Facebook még nem szólt semmit az ügyhöz. Ez a körleves dolog meg hülyeség.
2019. jún. 20. 16:53
6/9 A kérdező kommentje:
Elkuldtem a szemelyimet meg hetfon de azota se kaptam semmilyen vissza jelzest :/ nem az zavar hogy letiltottak a fiokomat, mert csinaltam masikat , de telefonon egyaltalan nem tudok belepni es ez az ami zavar. Nekem fontos lenne , hogy tudjam hasznalni telefonomrol is mivel munkamhoz, sulizhoz ott osztjak meg a fontos tudni valokat. Meg 1 eves se a telefonom nem szeretnem meg lecserelni mivel semmi baja nincsen.. valahogyan csak meglehet csinalni hogy engedjen belepni a facebookba meg messengerbe nem?:/ vagy eselytelen? Pl ha vissza viszem a szolgaltatohoz ahonnan vettem ott tundanak vele valamit kezdeni szerintetek?:/
2019. jún. 20. 21:33
7/9 anonim válasza:
"Pl ha vissza viszem a szolgaltatohoz ahonnan vettem ott tundanak vele valamit kezdeni szerintetek?:/"
Nem illik az ügyfeleket kinevetni, de szerintem nem fogják megállni a dolgot.
2019. jún. 20. 22:37
8/9 A kérdező kommentje:
Vissza kaptam a facebookom! :) valoszinűleg csak azok kapták vissza akik elküldték a személyit. Mert barátom nem küldte el és ő nem is kapta vissza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!