Melyik iphonet éri meg megvenni hosszútávon (minimum 3 év) 2019-ben?
Figyelt kérdés
2019. jún. 17. 21:29
2/10 anonim válasza:
Nem Android fun vagyok, nem azért írok de ha úgy gyüjtőgetsz nyögve nyelősen sok pénzt csak azért hogy Iphonod legyen akkor inkább kicsit olcsóbban egy androidos telefont vegyél.
De a kérdéssedre a válaszom pénztől függ , próbálj a keretedből minnél jóbban a csúcs kategóriát megcélozni ne xr meg hasonlót. Azt fogja sokáig bírni
3/10 A kérdező kommentje:
Androidom van felső kategóriás de fagy laggol és televan bugokkal.
És akinek iphone-ja van az nem szidja....
2019. jún. 17. 22:17
5/10 A kérdező kommentje:
Egy xs mennyi ideig bírja maximum?
2019. jún. 18. 18:29
7/10 A kérdező kommentje:
Olyan sokáig?
Akkor tényleg minőségiek és időtállóak
2019. jún. 18. 19:58
8/10 anonim válasza:
Akksit is lehet cseréltetni, ha nagyon lassú lenne. Egyébként szerintem nagyon időtállóak, öcsém egy iPhone 5öt használ én egy 7et és semmi problémánk nem volt eddig. Még neki se volt a lassan 7 éves telójával. Szerintem a 7től felfelé nem járhatsz rosszul. Pénz kérdése, de most fog kijönni ősszel az új széria, ami a régebbiek árát le fogja nyomni, szóval ha vársz 4 hónapot, akkor vehetsz egy Xet viszonylag olcsón.
10/10 A kérdező kommentje:
Hát ha lesz anyagi keretem rá akkor egy 8-tól felfele gondoltam.
Az xs-el szemeztem a 64 GB is majdnem 300k ami kicsit eltántorított....
2019. jún. 23. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!