Miért merülnek le ilyen gyorsan az Iphone-ok?
Teljesen felesleges a gyári visszaállítás, így a frissítési lehetőségnek semmi értelme.
Sok esetben egy szimpla újraindítás is elég, vagy a frissítés után egy ideig bizonyos háttérfolyamatok gyorsabban meríthetik az aksit (újraindexelés, cache frissítés stb.), vagy egy alkalmazásnak nem tetszett annyira az upgrade. Előbbiek eltarthatnak egy darabig (és az újraindítás nem segít, mert újrakezdi). Nem tudom, hogy töltitek, töltőn lezárt kijelzővel egy éjszaka alatt ezekkel biztosan végez, aztán „megnyugszik”. Talán. Ha nem, akkor az akkuhasználat is árulkodhat arról, mi az, ami háttérben, vagy előtérben nyírja.
"Sok esetben egy szimpla újraindítás is elég"
Persze akkor nekem miért nem javult meg? Nekem több problémám is volt a szoftverfrissítéssel nem csak a gyors merülés
Lehet, h sokat csüngsz rajta?
Ha igen akk egyértelmű, h naponta kell tölteni, én is úgy szoktam. Mert ha egész álló nap megy, akk használódik/dolgozik/működik az aksi és böhöm forró szokott akkor lenni a mobil hátulja és ez teljesen normális. Ne aggódj, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!