Iphone tulajdonosok! Ti milyen időközönként tőltitik a telefonotokat?
Naponta, van h naponta 2x is, ha sokat használom.
De ehhez tudni kell, hogy ezek nem teljes töltések. Sosem merítem le, illetve töltöm fel teljesen, általában 40 és 80% közt tartom.
Azóta csinálom így, mióta új akku van benne, a réginél leszartam, hamar tönkre is ment. Ez a mostani Decemberben lett belerakva, és azóta még mindig 100% a teljesítménye.
iPhone 6s Plus
iPhone SE.
Éjszaka 100%-ra is rajtahagyom iskolai nap előtt, ha pedig tudom, hogy itthon leszek másnap, akkor 70% alatt nem hagyom rajta éjszakára. Március 28.-án vettem át a telefont (előtte egy ugyanilyen volt, de garanciálisan kicserélték, mert már rossz volt az aksi), napközben pedig általában akkor, ha 40% alatt van, és van rá lehetőség. Itthon megvárom, míg 10% körül van, és csak akkor rakom fel.
#12 vagyok.
Új telefon, új szokások. Éjszakára egyáltalán nem hagyom rajta, max este felrakom, és éjszakára leveszem, legyen éppen 40 vagy 90% a töltöttsége. Csak vezeték nélkül töltöm, a vezetékes töltőjét ki se szedtem a dobozból. Ha otthon vagyok, és mellettem van a vezeték nélküli töltő, akkor ráteszem, ha jön üzenet felveszem, valamint végleg leveszem, ha 85% fölött van.
iPhone XR
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!