Márka szerint melyik telefont éri megvenni a Samsungot vagy a Huaweit?
Elsőnek: köszönöm szépen. Sajnos a botrányról nem hallottam.
Másodiknak.: Igazából az akku teljesitménye miatt. Ebben a telcsiben egy 2400-as akksi van és eddig birt 3 napot úgy hogy a 3-ik nap végére még legalább 15-20% volt az akksi szintje, mostanra már ugyanolyan használat mellett jó ha a 2 napot kibirja. Próbálkoztam azzal is, hogy ha nem használok egy nap netet és semmi mást akkor meddig birja a teló, akkor viszont azt vettem észre, ha egész napnem használom, akkor estére a százalékok rohamosan mennek lefelé pl. telefonáláskor.
Töröld azokat az appokat, amiket azóta felraktál, és ismét keveset fog fogyasztani a telefonod.
Ha nem akarod törölni őket, akkor pedig menj be a telefon energiamenedzsment beállításaiba, és tiltsd le a háttérben futást azokra az appokra, amelyeknek nincs szükséged a háttérben futására.
Nekem volt mindkettő, csúcsmodell és kozepkategorias is.
Én a huaweit sokkal jobban szeretem és ajánlom.
A botrányròl semmi konkrétat nem lehet még tudni, engem nem tàntorìtana el a vásárlástól.
A jövőben meg majd kiderul mi lesz az új készülékekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!