Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek milyen valószínűsé...

Szerintetek milyen valószínűséggel lopott egy olyan telefon, aminek nincs meg a doboza, és persze semmi más tartozéka, legfeljebb adnak hozzá egy töltőt?

Figyelt kérdés

Én nem emlékszem, hogy gyári dobozt kidobtam volna, bár azért nem állnak halomban.

Tehát nem az érdekel, hogy "én is kidobtam a dobozát, pedig üzletben vettem". Azt is tudom, hogy ki lehet próbálni, hogy nincs-e letiltva.

2019. jún. 10. 08:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Önmagában semmit nem jelent.

Valószínűséget sem jelent.

Jó, én is elteszem a dobozt, de sok ember nem foglakozik ilyenekkel, vagy ő is vette, kapta valakitől stb.

2019. jún. 10. 11:45
 2/3 anonim ***** válasza:
55%
Nem szükségszerű, távolról sem mindenki dobozbuzzi, aki oltári szentségként pakolja a szekrény tetejére a dobozokat. Attól persze érthető, hogy biztosabbnak érzed azt vásárt, ahol az imeivel egyező doboz, tartozék is megvan.
2019. jún. 10. 14:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2019. jún. 16. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!