Van valami megoldás arra hogyha a névjegyzékbe 2-3x-or jelennek meg a névjegyek?
Figyelt kérdés
Egy programra gondolok ami felezi a névjegyeket vagy a duplikációkat ki törölné.
A válaszokat előre is köszönöm!
2019. jún. 9. 21:42
2/4 Koplárovics Béci válasza:
Androidos telefonnál pl lehetnek a névjegyek a SIM-en, a telefon memóriájában, és a Google accounton is. Ha lettek ide-oda másolgatva, és mindegyik be van kapcsolva, akkor pl megjelenik 3x is. Ha még hozzáveszem, hogy pl Skype, Messenger, Viber is van, akkor pl azokban is benne lehet a névjegy, mégtöbb megjelenés. Éppen ezért szoktam én egyrészt csak a Google Accountra menteni a kontaktokat, másrészt csak annak a megjelenítését kapcsolom be.
3/4 anonim válasza:
Nyisd meg pc-t a gmailt, a címjegyzék is tud összevonni ismétlődő elemeket, megmutatja azokat, ellenőrzöd és összevonja.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Főképp az elsőnek!
Találtam még egy ilyen linket is a névjegyek össze vonására. [link]
2019. jún. 10. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!