Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » B20 (800) támogatás nélkül mi...

B20 (800) támogatás nélkül mi várható egy telefonnál? Mit veszítek vele?

Figyelt kérdés

2019. jún. 7. 23:49
 1/6 A kérdező kommentje:
a 850 gondolom nem jó nem?
2019. jún. 8. 00:05
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
Itthon B3, B7, B20 a használatos 4G frekvenciák, ebből többnyire nagyobb városokban szokott lenni B20. Ha egyik sincs, akkor nem tudsz 4G hálózatra csatlakozni.
2019. jún. 8. 00:21
 3/6 A kérdező kommentje:
A global verziós telefonoknál ha nincs b20 akkor elírták vagy tényleg nincs?
2019. jún. 8. 02:19
 4/6 anonim ***** válasza:
2019. jún. 8. 05:46
 5/6 anonim ***** válasza:
47%

"ebből többnyire nagyobb városokban szokott lenni B20."

Pont hogy nem.

Vidéken, kisvárosokban, falvakban csak B20 van. Nagyvárosokban mindegyik van.

Tehát annyi lesz, hogy vidéken nem lesz 4G-d, csak 3G-d. Nagyvárosokban meg csak a B3-at/B7-et tudod használni.

Tehát összegezve: lassabb lesz az internet a telefonodon, más hátrányt nem tapasztalsz majd.

2019. jún. 8. 10:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Mindenképp érdemes olyat venni ami támogatja.

Egyébként én is úgy tudom hogy vidéken elterjedt a B20, azaz ahol ilyen hálózat van, ott neked nem lesz 4G. Sajnos az sem szükségszerűen igaz, hogy lesz helyette 3G, mert én a telenornál sokszor talalkozom azzal, hogy sok helyen nincs kiépítve a 3G hálózat, csak a 4G B20, mert lényegében a szolgáltatók "kihagyták" a 3G-t bizonyos helyeken. Főleg a Telekom és a Telenor.

Pl. Vodafone esetében annyira nagy a 3G lefedettség, hogy ahol nincs is B20, jó eséllyel lesz 900Mhz 3G.

Semmi egyéb hátrány nem ér.

2019. jún. 9. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!