Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honor 9-en hogy lehet kikapcso...

Honor 9-en hogy lehet kikapcsolni a Google smart lock funkciót?

Figyelt kérdés
Ebben a típusban nincs benne az a szürke fogaskerékszerű Google beállítások ikon. Viszont egy ujjlenyomat feloldású készüléknél ez a funkció szerintem teljesen fölösleges. De sehol sem találom ezt a menüt, kerestem már készüléken belül, s kívül, akkor sem. Hiába néztem volna utána neten. Köszönöm a segítő válaszokat!
2019. jún. 7. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:

De akkor mi van a fogaskerék helyett?

Hol vannak a beállítások?

Idézet:

Nyissa meg az eszköz Beállítások alkalmazását.

Koppintson a Biztonság és hely majd Smart Lock lehetőségre.

2019. jún. 7. 17:55
 2/6 A kérdező kommentje:
A telefon gyári beállítások menüjében van olyan opció hogy Google szolgáltatások. Azon belül van olyan hogy smart lock jelszavakhoz, de ott ki van kapcsolva minden, mégis aktív. Amit írtál azt én is olvastam már de nekem a biztonság menüben nincs olyan hogy hely :-(
2019. jún. 7. 19:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak olyan hogy biztonság és adatvédelem, de itt nincs smart lock almenü vagy opció.
2019. jún. 7. 19:01
 4/6 Laylah ***** válasza:
Beállítások > Biztonság és adatvédelem > Zárképernyő jelszó > Intelligens feloldás
2019. jún. 12. 10:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez bevált! Jól el van dugva :-)
2019. jún. 15. 09:08
 6/6 Laylah ***** válasza:
Nincs mit, nekem is H9 van :)
2019. jún. 15. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!