El tudnád-e képzelni egy napod telefon és internet nélkül?
Túrááskor sem szoktam magammal vinni, vitorlázáskor meg kikapcsolom. Kb. 20 évesen enm tudtam elszakadni az akkori, mai szemmel primitive telefonomtól.
42f
Pontosan kifejtve:
1 napot bármikor ha az nem munkanap és nincs semmi fontos intézni valóm. A munkám alapja az internet és telefonos elérhetőség. Illetve egyszerűen megkönnyíti a hétköznapokat.
Akár csak egyszerű internetes rendelés is. Megrendelem, kifizetem, akár ki is hozzák. De ha érte is kell menni, akkor BKK app vagy Google Maps attól függően mivel megyek, telefonon mutatom az e-mail rendelés számát és már vihetem is.
Vagy egy sima túrázáshoz is nem kell konkrétan a telefon se az internet. Viszont a GPS és fotózási lehetőség jó, hogy ott van.
Szabadságon, nyaralás alatt simán.
Melóban folyamatosan pc előtt kell ülnöm, ezért otthon csak végszükség esetén vagy mozizásra, amúgy mindent telefonról intézek.
Éppen ezért néha egy kicsit elegem lesz mindegyikből.
Azért megkérdezném, a telóról e-book olvasás és fotózás még éri?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!