Ki lehet kapcsolni valahogy a rendszerfrissítést Androidon?
Samsung Galaxy A8, 2018 telefonom van, és állandóan felajánlja hogy frissítsem az Android szoftvert a legfrissebb verzióra. De én nem szeretném, meg vagyok elégedve a jelenlegivel. Csak épp eléggé zavar már hogy folyton feljön az értesítés.
Ki lehet ezt kerülni valahogy? Mert a telefon menüjében sehol sem találtam erre megoldást.
A stoftver frissités baromság,csak a helyet foglalja és "bugos" lehet!
Beállitásokon belül->a telefonról->Szoftverfrissités (és ott vagy hikapcsolod,vagy csak engedélyel települhet),
( bár én a playáruház automatikus frissitését is lekapcsoltam,az is eszi a memóriát)
Jók ezek a frissítések, épp napokban is teszteltem egy telefont.
Egész jó volt, míg rá nem eresztettem a frissítéseket.
Utána kezdett akadni, lassulni.
Felesleges ezen rugózni, mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik, aminek más nem tudhatja az okát.
Például riogathattok valakit, hogy hűha, nem frissíted, majd jól ellopják a bankkártyáról a pénzed.
Ez ugyebár hülyeség, ha nincs is tárolva semmi ellopható adat.
De ez csak egy példa volt, bármire át lehet értelmezni.
Lényeg, hogy te azt nem tudod, mit akar a másik, ne okoskodj bele a dolgába.
Azért is írom ezt, mert én sem szeretem, ha mások beledumálnak abba, amihez én értek, és tudom miért teszek valamit. Legyen az Windows stb.
Ja, mindjárt jönnek az okosok, felvilágosítanak a Windowsról, amit 20 éve csesztetek...
Nos, ezt ne csináljátok, kutya sem kíváncsi rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!