SAMSUNG GALAXY A6+telefonom csinál fura dolgokat frissítés óta, mit csináljak? Többi lent
Pár dolog ami feltűnt frissítés óta"
-Kamera nem mindig működik,belépek és kilép, random szokta csinálni. Van hogy csak a Selfie kamera nem megy.. utána megint jó
- Face alkalmazáson belül pl ha rámegyek a like-ra nsm likeolja be mintha nem érzékelné ... aztán vissza kell lépnem, utána tudom csak likeolni (Annyira nem zavaró, csak na)
- Ezt már frissítés előtt is csinálta: ha egy képet letöltök akkor nem jelenik meg a Galériában és nem tudom feltölteni facebookra.. na ez már elég zavaró mivel kereskedés céljából is használom az alkalmazást, és csak printscreennel tudom felrakni a facere a webshopról letöltött képeket...miután levágtam a felesleges részeket.. ez az agyamra megy mert sok képpel dolgozom
- néha befagy az egész telefom egy pillantra.. olyan mint mikor egy játék "laggol"
Van hogy a kioldó gomb megnyomása után jó pár másodperc múlva nyit ki
..
1 éves sincs a telefon..
Mit csináljak? Vigyem be a vodafonehoz?
28/L
Szia!
Ezek a hibák nem mondhatók súlyosnak, de nem baj ha megnézeted. Lehet gyári hibás vagy valami kis hiba miatt csinálja ezt.
További szép napot!
Mentsd le róla az adataid és utána a menüből gyári beállítások visszaállítása.
Ezt amúgy is érdemes frissítés után megcsinálni (egyes készülékek leírásában benne is van) és lehet, hogy minden gondod megoldódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!